El centre de la ciutat serà un gran recinte firal del 26 al 28 de maig

Sant Andreu de la Barca organitza del 26 al 28 de maig una nova edició de la Fira de la Primavera, una mostra que es marca com a finalitat presentar la riquesa comercial i industrial de la ciutat.El centre de la ciutat es convertirà aquest cap de setmana en un gran recinte firal on els expositors mostraran els seus productes i serveis i les entitats i associacions presentaran els seus treballs amb actuacions, activitats i propostes culturals.

Més de 200 expositors participaran enguany a una fira que tindrà els dos escenaris tradicionals, a l’esplanada del mercat setmanal, i un espai on artesans i productors mostraran com elaboren els seus productes, des de pa fins a plats confeccionats amb productes típics de l’horta del Baix Llobregat.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha apuntat que l’objectiu de la Fira de la Primavera és “mostrar l’àmplia oferta comercial de la ciutat, la riquesa de la seva indústria, les peculiaritats dels seus comerciants i la capacitat de les seves entitats”i ha dit que “durant tot el cap de setmana el centre de la ciutat s’omple de vida i d’activitats”.

El programa de la Fira de la Primavera es completa amb una Fira d’Artesans, un Mercat Medieval, una Fira de Vins o la Fira de la Tapa.

El regidor de Promoció Econòmica, Indústria i Comerç, Juan Pérez, ha apuntat que “la Fira de la Primavera recorda als veïns de Sant Andreu de la Barca i de l’entorn que a la ciutat tenen una àmplia oferta comercial” i ha assegurat que “aquests dies volem que la fira sigui la gran festa de la indústria i el comerç local”.

En el marc de la Fira de la Primavera, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca presentarà a l’estand municipal, fent servir les noves tecnologies, els projectes que està desenvolupant actualment i dels que destaca la conversió de la carretera Nacional 2 en una avinguda urbana, la creació de la nova plaça de l’Ajuntament o la millora de les zones industrials.

Una altra de les novetats és la creació d’un joc virtual que permetrà als assistents recórrer i descobrir diversos indrets de la fira per “caçar” elements distintius de Sant Andreu de la Barca.

Els participants podran optar al sorteig d’unes ulleres de realitat virtual.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here