A només vint minuts de Barcelona podeu trobar un petit municipi voltat per camps de cirerers; en flor si veniu al març, i carregats de fruita al maig i juny. El 26, 27 i 28 de maig , trobareu diversió per a tota la família. I evidentment podreu degustar i comprar cireres

img_1162.jpg

La Festa de la Cirera arrencà l’any 1986 gràcies a l’esforç d’un grup de pagesos i pageses que amb la intenció de reivindicar la importància de la seva feina, van decidir fer una mostra dels seus productes, amb la Cirera com a protagonista.

L’esdeveniment es va repetir a l’any següent amb una mostra diferent, i així ja en porten 30!

Amb el pas dels anys la Festa s’ha anat diversificant i, mantenint la Mostra de la Cirera com a punt central, s’han anat afegint altres actes festius i tradicionals, com el concurs d’escopir pinyols, el ball de la cirera, el mercat pagès, exposicions i molts més.

Aquest cap de setmana de maig, trobareu diversió per a tota la família. I evidentment podreu degustar i comprar cireres, i és que diuen que …no hi ha cirera millor que la de Santa Coloma de Cervelló.

Aquí teniu la programació:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here