Sant Just Desvern va acollir aquest dijous 25 de maig la signatura del protocol que farà que el Trambaix passi per la Carretera Reial i també pel c.Laureà Miró d’Esplugues

Aquest protocol permetrà la redacció dels documents necessaris per avaluar tècnicament i econòmicament l’ampliació de la xarxa tramviària en aquest tram, una reivindicació d’anys per part de diversos municipis del Baix Llobregat. D’aquesta manera, es garanteix l’execució del projecte.

Aquest dijous el conseller de Territori i Sostenibilitat i president de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona, Josep Rull, l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, l’alcalde de Sant Joan Despí i vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda i l’alcalde de Sant Just Desvern i president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà van signar aquest protocol, el qual té per objecte impulsar la connexió del Trambaix entre la parada de Rambla Sant Just i la plaça Santa Magdalena d’Esplugues.

Després de més de 10 anys de l’arribada del Trambaix i de reivindicar una conexió més directa i amb un estalvi de temps considerable per a les persones usuàries, Sant Just Desvern millora de manera clara la seva connexió mitjançant aquest transport ferroviari. Cal recordar que la fitxa del pas del Trambaix per Esplugues ja estava recollida en el Pla Director d’Infraestructures (PDI) 2011-2020.
Font: Ajuntament de Sant Just Desvern 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here