S’acosta una nova edició de la Fira del Vi i del Cava de Vallirana, que enguany arriba a la sisena edició i que se celebrarà, com és habitual, a la rambla de la Sobirania amb diverses activitats i amb la presència de cellers que presentaran els seus millors productes

Aquesta Fira té la finalitat de fomentar la tradició vinícola del municipi i dinamitzar l’activitat comercial i turística al voltant de la producció de vins i caves de qualsevol DO. 

Es volen promocionar i donar a conèixer les darreres novetats del sector, així com dels productes més consolidats.

El programa d’activitats s’està acabant de tancar, però ja podem avançar que la inauguració serà el dissabte 17 a les 18 h amb la presència de Btu-K, una entitat local que aprofitarà l’acte per fer la seva presentació oficial. 

Per al mateix dissabte està prevista una desfilada de moda i complements de comerços locals, organitzada per Unió de Botiguers. També hi haurà dissabte música en directe des de les 20 h amb el trio de versions Jumble.

Per al diumenge es comptarà amb la tradicional trobada de plaques de cava, i al vespre més música amb La Casa Roja Quartet. 

Enguany, els visitants podran realitzar maridatges i tallers d’iniciació als tastos de vins. Durant els dos dies hi haurà animacions infantils i servei de guarda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here