Aquest 10 de juny serà la diada en la que hi haurà 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’ escoles de música a 100 racons emblemàtics de Catalunya i Balears, a les 18h 

Els 5.000 músics interpretaran a la vegada la cançó “Camins” en honor al padrí de l’esdeveniment d’aquesta 7ª edició: Sopa de Cabra.

Les actuacions tenen lloc a espais tant singulars com el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), els Banys Àrabs de Girona, l’Església romànica de Sant Martí a Lleida o el pati del Centre Cultural de La Misericòrdia a Palma de Mallorca.

Són ciutats simfòniques a Catalunya: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Sant Just Desvern, Amposta, Agramunt, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Camarles, Cambrils, Deltebre, Figueres, Godall, L’Aldea, La Sènia, Montblanc, Navàs, Palafrugell, Pineda de Mar, Reus, Sant Boi de Llobregat, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Ulldecona, Vallirana, Vilanova del Vallès i Vidreres.

Sant Just Desvern hi participa per primera vegada

Aquest dissabte 10 de juny del 2017, a les 6 de la tarda, a la sala Gran de l’Ateneu, l’Orquestra de l’Escola de Música de l’Ateneu i el cor jove de l’Ateneu CorAggio,  oferiran un concert, lliure i gratuït, dins del marc del Festival SIMFONIC.

Enguany és el primer any que Sant Just Desvern s’adereix al Festival SIMFONIC. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here