El Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels ha acollit aquest dijous (19h), una sessió extraordinària del Ple Municipal amb un únic punt a l’ordre del dia:

Prendre coneixement de la renúncia presentada per la senyora Candela López Tagliafico al càrrec d’alcaldessa

S’ha donat així compliment al pacte de govern signat a 2015 entre el grups del PSC, MOVEM, ERC, i Castelldefels Sí Pot quan després de les darreres eleccions municipals van acordar que el dos primers dos anys de mandat estaria al capdavant de l’alcaldia de Castelldefels, Candela López (MOVEM) i el dos anys següents la candidata del PSC, Maria Miranda, que ostentarà el càrrec fins les properes eleccions de 2019.

L’actual regidora de Presidència i Comunicació i cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Castelldefels, Maria Miranda, prendrà possessió aquest dissabte, 10 de juny (12 h), com a nova alcaldessa de Castelldefels en el marc del Ple extraordinari que es de desenvoluparà al saló de plens de l’Ajuntament. Miranda pren possessió del càrrec agafant el relleu de Candela López, actual alcaldessa i cap de llista de Movem Castelldefels, que ha exercit el càrrec durant la primera meitat del mandat.

Renúncia presentada per Candela López al càrrec d’alcaldessa

Després dels resultats de les eleccions municipals celebrades al maig del 2015, el 12 de juny de 2015 les forces polítiques que representàvem a una amplia majoria de la ciutadania de Castelldefels: Partit dels Socialistes de Catalunya, Movem Castelldefels, Esquerra Republicana de Catalunya, Castelldefels Si Pot i Convergència i Unió, vam signar un acord de Governabilitat amb el convenciment de que era necessari articular una majoria estable de govern per afrontar els reptes de la ciutat i respondre a les necessitats de la ciutadania.

Fruit d’aquest pacte em va correspondre assumir el càrrec d’alcaldessa de la ciutat des de juny de 2015 a juny del 2017.

D’acord al pacte establert, i a través d’aquest escrit renuncio al càrrec d’alcaldessa de l’Ajuntament de Castelldefels, amb el convenciment d’haver exercit el càrrec amb màxima responsabilitat, il·lusió i compromís per la ciutat. Manifestant que continuaré treballant des del Govern, conjuntament amb les altres forces polítiques, amb la mateixa empenta i ganes de continuar millorant la qualitat de vida dels castelldefelencs i castelldefelenques.

Moltes gràcies als companys i companyes de l’Ajuntament, als membres de l’equip de Govern i a tots els veïns i veïnes als que he servit amb la millor voluntat i predisposició”.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here