La Festa Major de Cornellà torna a ser un espai de trobada i convivència que convida a sortir als carrers i places per gaudir de més de 100 propostes, amb la programació principal centrada entre aquest cap de setmana 

PROGRAMA 

La Festa Major és i ha de ser de tothom i per a tothom, una oportunitat per viure a fons la ciutat, per conviure i per compartir. Tradició, innovació i diversitat: aquests són els tres grans eixos d’un programa d’activitats que constitueix un formidable catàleg de tota la riquesa cultural, esportiva i associativa de Cornellà.

Un dels punts forts de la Festa Major de Cornellà són els concerts gratuïts a la plaça de Catalunya. Ahir, el conjunt de rock espanyol La Frontera, va rememorar els seus treballs dels anys 80 i 90.

Avui dissabte, el cantant David Otero, excomponent de la banda El Canto del loco, de gira amb el seu nou disc en solitari, i el grup convidat Naranjo, a partir de les 22 hores. 

I com a concert de final de festa, demà diumenge 18 a les 19 hores, actuarà la formació de pop català Els Amics de Les Arts amb el seu nou disc “Un estrany poder”, amb el grup de Cornellà, Luna y media, com a convidat.

Un altre dels escenaris que va guanyant any rere any més adeptes sobretot entre els joves és el pàrquing del PELL (Parc Esportiu Llobregat) amb propostes com la Nit Sounday i el Holi dolly Festival, concerts musicals i Djs animant les nits de festa, avui dissabte 17 a les 22 hores.

I un altre dels escenaris que va guanyant any rere any més adeptes sobretot entre els joves és el pàrquing del PELL (Parc Esportiu Llobregat) amb propostes com la Nit Sounday i el Holi dolly Festival, concerts musicals i Djs animant les nits de festa.

I, com cada any, la fira d’atraccions al polígon Almeda de Cornellà, a l’entorn de l’avinguda de la Fama i l’avinguda Maresme (plànol d’afectacions al trànsit).

Enguany les activitats familiars tenen un programa específic i concret per no perdre’s res i anar directament a tot allò que enlluernarà els més petits: el Correfoc infantil, la mostra de catifes de flors, festa de l’escuma, tobogan d’aigua, festa holly, les actuacions a les places i als parcs, tallers de manualitats, els espectacles, tornejos esportius i moltes sorpreses més per gaudir en família….

Tan sols s’ha d’escollir el que més agradi consultant l’agenda “Què fer a Cornellà. I es pot seguir l’actualitat cultural i d’oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l’aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here