Amb motiu del Dia Internacional del Ioga, que es commemora el 21 de juny, durant tot el matí de diumenge 18 de juny s’han programat al Parc Nadal sessions de ioga per a persones adultes, infants i persones amb cadira de rodes

Les primeres sessions seran de 9.30 a 10.45 h. D’una banda es farà hatha ioga en grup per a persones adultes, amb Lluïsa Lozano del centre Ananda-Kanda, i Ramon Muntanyola de La Unió Coral. I, de l’altra, per a infants, amb Maruja Rabat de La Unió Coral i Manuel Baena del Centre Parroquial. I a partir de les 11 h hi haurà una sessió de ioga per a persones amb cadira de rodes, que impartiran els quatre professors. A continuació, de 12 a 13 h, Ester Andreu, del Centre Cívic Les Tovalloles, impartirà una sessió de kundalini ioga per a persones adultes. Finalment, a partir de les 13 h hi haurà una cantada de Kirtans (bhakti ioga), amb Mercè Sensada, de Zentre.

L’Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 21 de juny fos la data per celebrar el Dia Mundial del Ioga, per promoure modes de vida que fomentin la salut i fer difusió de la pràctica del ioga per a la salut de la població. A Sant Feliu, els últims anys ja s’han fet sessions de ioga col·lectives a l’aire lliure al Parc Nadal i els darrers anys la jornada es fa coincidir amb aquesta efemèride.

La jornada l’organitzen els professors de ioga de Sant Feliu del centre Ananda-Kanda, de La Unió Coral, del Centre Parroquial, de Zentre, el Voluntariat de Sant Feliu i el centre Maat de teràpies complementàries, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Cicle de sessions de ioga a l’aire lliure

Les sessions de ioga per commemorar el Dia Internacional del ioga seran les darreres del cicle que es va iniciar al mes d’octubre als jardins del Palau Falguera. Es tracta d’una activitat a l’aire lliure, gratuïta i oberta a tothom que s’ha celebrat un diumenge al mes, en horari d’11 a 12 h, i a càrrec d’un dels professors i professores de ioga de manera alterna. El cicle ha comptat amb la participació de 35 persones de mitjana durant la temporada.

Aquestes sessions són fruit de la voluntat i la col·laboració desinteressada del professorat de ioga que ensenya a diferents centres de Sant Feliu i s’emmarquen en l’objectiu del programa de Salut Pública municipal de fomentar els estils de vida saludables i la realització d’activitats a l’abast de tothom que ajudin a millorar la salut.

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here