Ja s’han portat a terme els treballs que implicaven talls de trànsit, durant les tasques de repavimentació al tram nord de l’avinguda Països Catalans (també coneguda com a C-245), amb motiu de la cessió per part de la Generalitat d’aquesta carretera comarcal a l’Ajuntament d’Esplugues 

El Ple municipal d’Esplugues va acceptar a principis d’any el traspàs a l’Ajuntament per part del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat dels dos trams de la carretera comarcal C-245 que travessa el municipi. 

L’avinguda Països Catalans forma part del tronc central d’un d’aquests trams. La via, d’ús clarament urbà, va passar a mans de l’Ajuntament, que havia sol·licitat la seva cessió per dur a terme diverses millores de mobilitat sostenible.

Entre les millores que ha posat en marxa l’Ajuntament, i que afecten al costat esquerre de l’avinguda, pujant des del carrer Laureà Miró, s’està rehabilitant la vorera, molt degradada per les arrels dels arbres, i que inclou la construcció d’un parterre lineal continu que permetrà millorar les condicions de l’arbrat, i evitar així que torni a trencar el paviment de la vorera. 

Quan acabin aquestes obres, està prevista la construcció d’un carril bici segregat de la vorera de vianants.

Font: Ajuntament d’Esplugues 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here