Es farà una rotonda nova i es desdoblarà la connexió entre la carretera de Sant Boi i l’A2

La Diputació de Barcelona i el Ministeri de Fomento ordenaran el trànsit a l’entorn de la “rotonda de les ovelletes” per evitar la congestió actual. Així, venint des de Santa Coloma, la carretera de Sant Boi disposarà d’un carril per accedir directament al ramal de l’A2, de manera que no calgui entrar a la rotonda. A més, el ramal doblarà el nombre de carrils, que passarà a quatre (dos per cada sentit). D’altra banda, la rotonda de les ovelletes es refarà totalment. 

Aquesta actuació és possible gràcies al front comú de les alcaldesses de Sant Vicenç, Santa Coloma i Sant Boi i de l’alcalde de Torrelles per trobar una solució a la congestió actual, que es veuria agreujada si no es prenen mesures abans no comencin les obres a la variant C-245, a l’altura de Sant Boi. Quan l’obra es reprengui, gran part del trànsit de Santa Coloma es desviarà cap a Sant Vicenç, fet que obliga a millorar quant abans millor l’accés de les ovelletes. 

Les obres de la variant C-245, que estan paralitzades des de fa dos anys per problemes pressupostaris i administratius, han de servir per connectar amb l’autopista C-32 i amb el cinturó del litoral. Els municipis afectats porten mesos de reunions amb el Ministeri, la Diputació i la Generalitat per desencallar-les. Ara es tornaran a licitar i, mentre això duri, es realitzaran les millores a la “rotonda de les ovelletes.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here