El tercer dijous de cada mes es pot veure un títol de recent estrena a Esparraguera i a Sant Joan Despí 

Han tornat les projeccions mensuals del Cicle Gaudí de difusió del cinema fet a Catalunya, organitzat per l’Acadèmia de Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’SGAE. En aquesta segona edició s’incorpora el municipi de Sant Joan Despí.

El passat dijous 21 de setembre va tenir lloc la primera projecció del nou curs amb “Incerta Glòria” d’Agustí Villaronga, protagonitzada per Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí. La pel·lícula es va poder veure a les ciutats baixllobregatines d’Esparreguera (Patronat Parroquial) i Sant Joan Despí (Teatre Mercè Rodoreda). 

El Cicle Gaudí 2017 (Circuit estable de cinema català) organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, porta pel·lícules catalanes a 13 poblacions de la demarcació de Barcelona amb l’objectiu de créixer en programació i en abast territorial.

Una tardor de cinema de proximitat, amb pel·lícules d’estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.

El tercer dijous de cada mes es pot veure un títol de la collita cinematogràfica recent de l’any en una població per cada comarca de la demarcació de Barcelona. 13 municipis de la demarcació projectaran les tres primeres pel·lícules del cicle fins el mes de novembre.

Un comitè format per distribuïdors i exhibidors ha seleccionat títols de la producció catalana de l’any. Pel·lícules de qualitat, d’estrena molt recent i d’ampli abast de públic com “Incerta Glòria” d’Agustí Villaronga; estiu 1993 de Carla Simón i Brava de Roser Aguilar.

A Sant Joan Despí la propera projecció serà:


I a Esparreguera:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here