Durant el tot el dia de demà i com a rebuig a l’actuació desproporcionada per part de les forces de seguretat de l’Estat durant la jornada d’ahir, elBaix.cat se suma a la convocatòria de la Taula per la Democràcia, que aposta per la política, el diàleg i la no violència com a única forma per resoldre els conflictes. Per tant, només s’informarà del desenvolupament de la jornada de mobilització però la nostra activitat ordinària quedarà aturada 

La Taula per la Democràcia convoca una “Aturada de país” per expressar el rebuig a la intervenció desproporcionada de les forces de seguretat de l’Estat contra centenars de ciutadans i ciutadanes que es manifestaven pacíficament reivindicant el seu lliure exercici de vot. Des d’elBaix.cat coincidim en que “és important donar una resposta unitària com a la millor defensa de la democràcia” i per aquest motiu ens hi sumem.

Aquesta aturada és una resposta unitària i ferma de defensa de la democràcia i de rebuig a la repressió de les forces de seguretat per impedir el normal desenvolupament d’un procés de votació, una de les accions més greus que s’han fet contra la democràcia en el nostre país. 

Per tot això elBaix.cat només informarà mitjançant el seu compte de Twitter (@elbaixcat) del desenvolupament de la jornada, i hi haurà una única peça de resum del desenvolupament del dia, al final de la mateixa. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here