El 9 de novembre a les 15 h es presenta a la Sala dels Àustries del Palau Falguera la campanya de Nadal conjunta entre els Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Aquesta és la primera vegada que els tres municipis decideixen emprendre una acció conjunta per reforçar el comerç local

El projecte porta per títol “Per Nadal no cal creuar la Diagonal, cada ovella al seu corral” i té com a objectiu promocionar l’activitat comercial i de serveis als tres municipis i posar en valor el comerç de proximitat d’una forma diferent, divertida i innovadora.

La col·laboració dels tres municipis permetrà alhora compartir experiències i reforçar el missatge adreçat a la ciutadania.

La campanya de comunicació és posarà en marxa el 24 de novembre i finalitzarà el 5 de gener de 2018. Comptarà amb un jingle propi, on de manera divertida es posarà en valor la compra al comerç local, i una promoció que consistirà en el sorteig d’un viatge a Irlanda entre tots els clients que realitzin les seves compres aquest Nadal en els comerços de qualsevol de les tres ciutats adherits a la campanya.

A l’acte hi han assistit Lourdes Borrell, alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat;  Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí i Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern. També hi han estat presents Margarita Llongueras, regidora de comerç de Sant Feliu de Llobregat; Cristian Rastrojo, regidor de comerç de Sant Joan Despí i Ferran Tost, regidor de comerç de Sant Just Desvern.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here