El líder del PPC ha visitat un mercat de Sant Joan Despí des d’on ha declarar que veu incongruències al PDeCAT per incloure Sánchez a la llista de Junts per Catalunya mentre dins el partit hi ha autocrítiques amb el procés

El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha criticat aquest dijous que Oriol Junqueras hagi senyalat Marta Rovira com a candidata a presidir la Generalitat després de les eleccions del 21-D. “Junqueras pot nomenar els hereus que vulgui dins Esquerra, però Catalunya no és el seu corral on ell designa qui va al despatx de la Generalitat”, ha etzibat el líder popular català en una visita al mercat de Sant Joan Despí. 

Per Garcia Albiol, que el president d’ERC senyali Rovira com a futura presidenta del govern català és “una falta de respecte pel conjunt de catalans”. D’altra banda, el candidat del PPC s’ha referit al fitxatge de Jordi Sánchez com a número 2 de la llista de Junts per Catalunya retraient incongruències al PDeCAT: 

“Jo sé què pensaven els dirigents del PDeCAT sobre la situació que havien provocat Puigdemont i Sánchez, i ara resulta que els dos són candidats. Cadascú sap què ha de fer i ha d’assumir els seus fets”.

Font: ACN      Imatge: Albiol_XG

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here