En un manifest conjunt, alerten que la incertesa política pot afectar la consolidació del creixement econòmic i el progrés social de la comarca 

L’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), PIMEC, CCOO i la UGT, han presentat aquest matí un manifest conjunt amb un seguit de consideracions i compromisos per afavorir la consolidació del progrés econòmic i social a la comarca del Baix Llobregat davant el que consideren l’actual clima d’incertesa política.

Al manifest, els signants alerten que l’actual situació pot posar en perill la recuperació econòmica i fan una crida “al diàleg i la negociació” per crear un clima de confiança que garanteixi les inversions, la producció i el treball estable i amb valor afegit. Després de recordar que les empreses necessiten “estabilitat i previsibilitat” per seguir sent el motor econòmic de la comarca, els quatre agents “es comprometen des de les seves profundes conviccions democràtiques a construir un clima social adient” per contribuir als espais de diàleg institucional i propiciar solucions polítiques negociades.

El manifest reivindica el paper del Baix Llobregat com a territori d’acollida, d’inclusió i de cohesió social en la diversitat. A més, recorda que aporta l’11% del PIB català i que el seu teixit empresarial ja compta amb gairebé 22.000 empreses registrades, de les que un 74% són microempreses amb menys de 5 persones treballadores. Una comarca, en definitiva, amb “una economia sòlida i diversificada i amb un futur prometedor” si es desenvolupa en un marc adequat.Amb aquest objectiu, es comprometen a promoure una sèrie de reunions i contactes institucionals i a articular propostes de millora en aquells àmbits que els són propis per difondre, sensibilitzar i defensar el patrimoni econòmic i social de la comarca.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here