Es tractaria d’un cas relacionat amb el crim organitzat vinculat a grups criminals en l’àmbit de la prostitució

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Gavà en funcions de guàrdia va obrir una causa per “mort violenta” després d’aixecar el cadàver de l’home mort a Viladecans en una explosió al pàrquing d’un bloc de pisos. El jutjat ha ordenat que s’investiguin els fets i el forense treballa en la identificació i la causa de la mort.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que l’explosió va ser provocada i treballen en la hipòtesi que es tractaria d’un homicidi. Es tractaria d’un cas relacionat amb el crim organitzat vinculat a grups criminals en l’àmbit de la prostitució, ja que la víctima va participar en una campanya d’atacs contra el macroprostíbul Paradise de La Jonquera el 2012. S’ha descartat un cas de possible suïcidi, atac terrorista o un accident fortuït.

La col·locació d’explosius al Paradise es va considerar un atac en represàlia per la competència que suposa el macroprostíbul a altres prostíbuls de la zona. Al 12 de desembre de 2012 dos individus van llançar dos artefactes contra el local i el 23 del mateix mes es va localitzar a l’aparcament del bordell un vehicle carregat amb dinamita (TNT), una metxa i dues bombones de butà amb una metxa de sis metres. Es va haver de desallotjar el local fins que els TEDAX van aconseguir desactivar l’artefacte.

Precisament després de mesos de recerca, els Mossos d’Esquadra van detenir aquesta setmana a set persones acusades d’estar darrere d’aquesta campanya d’atemptats contra el Paradise. La víctima en l’explosió de dijous era un d’aquests investigats.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here