El president del Govern, Mariano Rajoy, ha explicat com els veïns i veïnes de Castelldefels, localitat per la qual ha passejat sense previ anunci aquest matí, li han demanat que “torni aviat la normalitat i l’estabilitat” a Catalunya

Rajoy ha fet aquest comentari als periodistes a l’arribar a Mataró, on ha participat en un acte al costat del candidat del PPC a la Generalitat, Xavier García Albiol, després d’arribar tots dos de Castelldefels, on han passejat durant uns quaranta minuts pel centre de la localitat baixllobregatina.

A més de demanar-li que torni la normalitat i l’estabilitat, Rajoy ha assegurat que els veïns i veïnes del municipi del Delta li han reclamat que s’aprofiti la recuperació econòmica. I també “que totes aquestes coses que han passat no afectin negativament al seu futur. I tenen raó”, ha sentenciat Rajoy.

El líder del PP, a més, ha assegurat haver-se sentit “molt ben tractat i molt a gust” en aquest passeig, el primer que fa a Catalunya després de l’aplicació per part del Govern de les mesures preses a l’empara de l’article 155 de la Constitució .

Font: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here