El Partit Popular ha fet acte de presència avui al Baix Llobregat a un dels punts amb més població de la comarca, El Prat de Llobregat i amb una consigna clara: unir lligams amb els altres punts d’Espanya. Per aquest motiu Xavier Garcia Albiol ha aparegut acompanyat de Juan Manuel Moreno, el líder popular a Andalusia. Amb un missatge clar, “compartim molt més del que ens separa”.

A través d’un anunci per videoconferència amb Facebook Live els dos líders comunitaris s’han promocionat a les xarxes socials per mostrar una imatge de fraternitat i recalcar que “el projecte més il·lusionant” és el d’Espanya. Garcia Albiol ha aprofitat per recordar que, per molts catalans de naixement que hi hagi, també hi ha molts ciutadans que provenen d’Andalusia i que tots s’han de sentir interpel·lats per un “gran país com és Espanya”.

L’argument principal de la presència popular avui al mercat ambulant del Prat de Llobregat era la d’unificar postures entre les polítiques andaluses, catalanes i les de qualsevol punt de l’Estat. Unitat. Un element que va trobar a faltar ahir a la manifestació per la Constitució a Barcelona, on va retreure la manca de companyia d’Arrimadas i Iceta.

Una línia que ha remarcat la campanya del PP de cara al 21D, que demana trencar el silenci d’aquells que reclamen l’unitat d’Espanya i “la fi de la fractura social generada aquests darrers anys”, segons diu l’spot dels conservadors.  A més, Albiol ha volgut recalcar en la seva xerrada d’avui al Prat que, “sense un PP fort al Parlament, no hi haurà alternativa al govern independentista”.

El PP Català, a través de les xarxes, ha remarcat que l’opció dels Populars és la que “evitarà la confrontació” i ha agraït especialment la presència del president del PP andalús, Juan Manuel Moreno. Tot això en una jornada especialment crítica, per l’actuació sobiranista a Brussel·les, que el Garcia Albiol ha catalogat de “desprestigi i la pitjor notícia per a les inversions catalanes i espanyoles”.

Així, el PP manté la seva línia de subratllar tant com es pugui la potència de la marca ‘Espanya’, esmentant-la i reforçant-la a cada acte tant com es pugui. Del ‘A por ellos’ del dilluns al ‘unim llaços’ d’aquest matí. I fent bona la presència baixllobregatina a les seves llista, sent la tercera llista amb més candidats, amb 9 a Barcelona, ha obert una campanya que pretén aixecar les males perspectives de les enquestes, que el seu número 7, Manuel Reyes, ja va dir que no es prenen molt seriosament “perquè sempre els menyspreen”.

 

Fotografia: PP Catalunya (Twitter).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here