El gavavenc és un dels pilots que es pot veure beneficiat per la dissolució del WTCC i el naixement del WTCR

L’arribada dels vehicles TC1 al WTCC va ser un dels grans motius que va allunyar a Pepe Oriola del Mundial de Turismes. Sense oportunitats de formar part d’un projecte competitiu, l’espanyol va decidir fer un pas enrere -o això semblava- recalant en les TCR International Sèries. No obstant això, el pilot barceloní ha crescut al costat del nou format de Marcelo Lotti competint sempre per SEAT. En els seus tres anys en el certamen ha sumat un total de vuit victòries i un subcampionat, la qual cosa li col·loquen com un dels pilots amb més èxits als comandaments d’un TCR.

En aquest aspecte, Pepe Oriola mira amb grans expectatives la nova Copa del Món WTCR i no descarta el seu retorn: “Des dels seus inicis he apostat pel TCR perquè estava convençut que era el futur i ara més que mai s’ha materialitzat. Havia disputat el WTCC, però la clau de l’èxit de les TCR es deu a la reducció de costos i al seu rendiment. L’any que ve serà espectacular. Imagino, i és una possible realitat, continuar enrolat amb SEAT. El proper any es preveu un salt qualitatiu en el TCR. Com somiar és gratis, m’agradaria aconseguir al costat de SEAT el títol”.

Gran coneixedor del SEAT León TCR, Pepe Oriola ve de completar una bon any al costat de l’equip Craft-*Bamboo Racing: “Estic molt satisfet amb la meva actuació aquesta temporada. No ha estat fàcil, però finalitzar entre els quatre primers és tot un èxit. Ha estat un any molt intens i competitiu, amb l’entrada de noves marques i un alt nivell de pilotatge. Malgrat que vaig tenir opcions de lluitar pel campionat, diverses circumstàncies em van impedir acostar-me al títol. No obstant això, tant els resultats obtinguts com el rendiment del SEAT m’han permès tancar una bona temporada en el TCR”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here