A punt de començar les festes nadalenques, la gran majoria dels espanyols ja està comprant els regals que el Pare Noel i les seves majestats Els Reis Mags portaran als seus éssers estimats

Per Tecnonews / AMIC

De fet, segons un estudi que ha realitzat idealo.es, un dels comparadors de preus més importants d’Europa, el 91,4% dels espanyols realitzarà algun regal en aquestes festes. Les dades de l’enquesta també revelen que el 32,5% gastarà entre 100 i 200 euros, mentre que un 19,9% realitzarà una despesa d’entre 200 i 300 euros i el 16%, més de 300 euros. Per la seva banda, el 22,9% dels espanyols no arribarà als 100 euros de despesa.

A l’hora de comprovar on es realitzaran les compres aquest any, l’estudi de idealo, realitzat a partir d’una mostra de més de 1.000 espanyols majors de 18 anys, ha revelat que cada vegada es prenen més regals nadalencs a Internet. De fet, el 38,5% ha manifestat preferir fer les compres d’aquest any en línia, ja que els resulta molt més còmode i ràpid. Per la seva banda, el 28,3% manté la tradició de fer les seves compres en botigues d’aquí i d’allà, utilitzant diversos dies, mentre que el 26,5% prefereix ocupar un únic dia i realitzar totes les compres en un gran centre comercial .

A Espanya segueixen manant Els Reis Mags per sobre de Pare Noel, ja que segons les dades de idealo, el 41,2% dels espanyols gastarà més diners en Reis, mentre que només el 14,9% declara fer més despesa en regals per el 25 de desembre. De fet, el 16,1% dels espanyols ha declarat que no sol regalar res per Pare Noel.

Joguines i tecnologia
Entre els regals estrella d’aquest any estaran per descomptat, les joguines. El nou remake dels Cazafantasmas ha impulsat que la Caserna Parc de bombers Ghostbusters de Playmobil estigui a la carta de molts dels nens espanyols aquest any. Altres joguines que no faltaran sota l’arbre seran el Baby Born interactiu, l’Hospital de Heartlake de LEGO Friends, el Club d’hípica Piny de PINYPON de Famosa o el Range Rover Sport 12V de Feber.

En tecnologia, Apple serà una de les marques que estarà present a més llars espanyoles, amb el nou iPad, els AirPods o el MacBook Air de 13″. Tot i això, pel que fa a smartphones, l’estrella d’aquestes Nadal serà l’Huawei P10. quant a videojocs i videoconsoles, les cartes als Reis Mags i el Pare Noel reflecteixen que la PS4 Pro de Sony i el FIFA 18 són els més desitjats. Altres productes tecnològics que no faltaran aquest Nadal són la televisió Sony XE9005, la Roomba 896 de iRobot o la càmera rèflex Canon EOS 1300D.

A més de joguines i tecnologia, destaquen altres productes per damunt de la resta en el Nadal d’aquest any, com la fragància de dona de Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock, el rellotge de polsera Casio Collection (B640) o les sabatilles de muntanya Salomon X ultra 2 GTX.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here