El saló cornellanenc obre fins el 30 de desembre d’11 a 20h

Castells inflables, tallers de tota mena, esports a dojo, jocs simbòlics, atraccions de fira, animació en viu, exhibició canina, castellers, tradicions… i moltes més activitats omplen els 8.300 metres quadrats de superfície per a l’esbarjo dels menors d’entre 2 i 12 anys.

Per commemorar els 25 anys de Fira hi ha més sorpreses en les que el circ té un esment especial amb la col·laboració de Kanaya Circ que ofereix un taller multidisciplinari per apropar als més petits a aquest món de màgia i il·lusió; i el dissabte 30, a les 10 h, les persones que visitin la fira podran gaudir dels Castellers, Gegants i Grallers de Cornellà.

Especial atenció tornen a tenir les activitats que organitzen els cossos de seguretat presents: un circuit d’activitat a càrrec de la Guàrdia Urbana de Cornellà i un taller que desenvoluparan els Mossos d’Esquadra per desvetllar els secrets de la seva feina. Una de les novetats arriba de la mà de la policia local que fins al 31 de desembre ofereix una exhibició canina a les 13 h mostrant les capacitats dels gossos com a col·laboradors en feines policials.

Els esports també ocupen una gran superfície firal, es poden practicar disciplines com tennis taula, mini futbol, mini tennis, mini pàdel, bàsquet 3×3, mini handbol, mini hoquei i futbol sala i mini basquet.

I la nota solidària aquest any la posa UNICEF que és a la fira informant sobre la seva feina en 190 països desenvolupant programes de salut, nutrició, accés a l’aigua potable, educació, etc.

El Laboratori de la Torre de la Miranda és un altre dels equipaments municipals que fins el 30 de desembre obre les portes al públic perquè els nens i nenes de Cornellà puguin conèixer el laboratori des d’on el Mag Maginet observa i esbrina per on vindran els Reis d’Orient.

Per motius de seguretat l’aforament està limitat a 144 persones per dia (12 sessions d’aproximadament 15 minuts cadascuna per a un màxim de 12 persones per sessió). Només pot pujar un adult per cada nen/a i cal agafar tanda d’accés. Consulteu la normativa de visites a la web de l’Ajuntament.

Horari i preus Fira Infantil de Nadal

Dies obert al públic: Del 23 al 31 de desembre 2017 (excepte dies 25 i 26 de desembre)

Horari: d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Preus: Familia amb un menor: 7€ // Familia amb dos menors: 12€ // Familia amb tres menors: 15€

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here