Aquests dies de la primera setmana de gener, els nens i nenes d’Esplugues viuen un emocionant compte enrere esperant l’arribada dels Reis Mags d’Orient

La ciutat els ofereix fins avui dijous 4, jocs, contes i tallers per entretenir l’espera amb el Campament Màgic d’en Fanguet (als jardins del Museu Can Tinturé) i el Parc de Reis de Can Vidalet (al Poliesportiu de Can Vidalet).

Campament Màgic d’en Fanguet

Al campament, en Fanguet compta amb la col·laboració dels patges reials per recollir les cartes als Reis Mags. Hi haurà jocs, inflables, cucanyes i parades. A la tarda, l’Escola Municipal de les Arts farà tallers de ceràmica i de dibuix amb cavallet, on hi haurà un recapte solidari i voluntari de diners per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell). El Museu Can Tinturé també munta un taller de portaespelmes de fang en forma d’estel per il·luminar el camí de Ses Majestats. Durant els tres dies de Campament, el Museu obrirà les seves portes.

A més, La Penya Barcelonista de L’Avenç organitza el Musijocs, amb Oscar Medina (dimecres 3 i dijous 4, sobre les 18 hores) i, als Jardins del Museu, hi haurà les actuacions de la Coral Musicorum (dimecres 3, a les 18.30 h) i el concert de la Banda de l’Escola Municipal de Música (dijous 4, a les 18.30 h).

Parc de Reis

El Parc de Reis del Pavelló Poliesportiu de Can Vidalet és un autèntic temple del joc on nens i nenes podran gaudir fent anar un scalextric digital, saltant als inflables, participant en els tallers de maquillatge de cares d’animals o als tallers artesanals, jugant a videoconsoles, jocs esportius, jocs tradicionals o als espais motrius per als més petits…

També es podrà lliurar la carta als Reis a un patge reial que serà allà per recollir totes les comandes de regals. Pel que fa als pares i mares, tindran un espai dedicat als adults. Recordeu que els menors de 3 anys hauran d’accedir al Parc de Reis acompanyats per una persona adulta, i els infants de 3 a 8 anys hauran d’anar en tot moment amb una persona responsable més gran de 16 anys.

En Fanguet i els Tres Reis

El Museu Can Tinturé ja fa més de 10 anys que presenta el conte teatralitzat En Fanguet i els Tres Reis on l’escudeller, amb l’ajuda de Ses Majestats i els seus amics el Foc i el Vent, explicarà amb tota mena de detalls, i amb cançons incloses, les aventures que va viure en Fanguet durant el viatge amb els Reis Mags des de l’Orient. Serà el divendres 5 a les 12 hores, als jardins de Can Tinturé.

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here