Els llibres de Jules Verne, les figures de gel i els personatges mitològics, entre els temes que han inspirat la Cavalcada 2018

La Cavalcada dels Reis Mags de Sant Boi està inspirada en el món dels somnis. Els invents estrambòtics de Julies Verne, els personatges mitològics, el circ, les figures de gel i els instruments musicals són els temes elegits per a les carrosses de la Cavalcada 2018. Per rebre Ses Majestats, el parc de la Muntanyeta s’omplirà d’éssers entremaliats i riallers que formaran part d’un espectacle creat per a l’ocasió. A més, la carrossa del Xumet s’encarregarà de recollir les cartes dels nens i les nenes més despistats.

Els Reis seran rebuts al parc de la Muntanyeta, a les 17 hores, amb un espectacle de la companyia Gog i Magog concebut especialment per a aquest dia. A continuació començarà la cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament, on l’alcaldessa Lluïsa Moret els lliurarà les claus de la ciutat. La Cavalcada 2018 comptarà amb la participació de 900 persones que han treballat per fer les carrosses i donar vida a la il·lusió de preparar la nit de Reis.

Recorregut

Des del parc de la Muntanyeta, c/ Baldiri Aleu, rda. Sant Ramon, av. Onze de Setembre, pl. Catalunya, c/ Francesc Macià, c/Lluís Pascual Roca, c/Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, c/ Frederic Mompou, c/Rubió i Ors, c/Girona, c/Pablo Picasso, pl. Pallars Sobirà, c/ Carles Martí i rambla de Rafael Casanova.

Organització

L’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de l’AV Poblet Marianao, AMPA Escola Salesiana, AFA Escola Vedruna, AMPA Escola Benviure, ACA Casa de Sevilla, ACA Casa de Cádiz, Tots Som Santboians, comissió de Festes cooperativa i Molí Nou, Feinart, Voluntaris del Refugi d’animals de Companya (RMAC), L’Estudi escola de dansa, Fed. Els Garrofers, Diables de Casablanca, IES Camps Blancs, IES La Mercè, Stick Art Studio, Escuela Thuya i Feinart.

Durant els dies previs a la Cavalcada, els emissaris de Ses Majestats visiten els barris de la ciutat per recollir les cartes:

 

Dia 4 de gener, al Casal de Casablanca. Barri de Camps Blancs Dia 4 de gener, 11 h, al Casal de Camps blancs. Barri Centre Dies 3 i 5 de gener, d’11 a 14 h, a la plaça de l’Ajuntament. Barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou Dies 2 i 3 de gener, de 17 a 20 h, a la plaça de Pare Carles Masó i Blanch. Barri de Marianao Dies 3 i 4 de gener, de 17 a 19.30 h al Casal de Marianao. Barri de Vinyets i Molí Vell Dia 2, d’11 a 14 h, i dia 3, de 17 a 20 h, a Can Massallera.

Dia 4 de gener, 11 h, al Casal de Camps blancs. Barri Centre Dies 3 i 5 de gener, d’11 a 14 h, a la plaça de l’Ajuntament. Barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou Dies 2 i 3 de gener, de 17 a 20 h, a la plaça de Pare Carles Masó i Blanch. Barri de Marianao Dies 3 i 4 de gener, de 17 a 19.30 h al Casal de Marianao. Barri de Vinyets i Molí Vell Dia 2, d’11 a 14 h, i dia 3, de 17 a 20 h, a Can Massallera.

Dies 3 i 5 de gener, d’11 a 14 h, a la plaça de l’Ajuntament. Barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou Dies 2 i 3 de gener, de 17 a 20 h, a la plaça de Pare Carles Masó i Blanch. Barri de Marianao Dies 3 i 4 de gener, de 17 a 19.30 h al Casal de Marianao. Barri de Vinyets i Molí Vell Dia 2, d’11 a 14 h, i dia 3, de 17 a 20 h, a Can Massallera.

Dies 3 i 4 de gener, de 17 a 19.30 h al Casal de Marianao. Barri de Vinyets i Molí Vell Dia 2, d’11 a 14 h, i dia 3, de 17 a 20 h, a Can Massallera.

Més informació: agendasb.info i culturasantboi.cat

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here