L’establiment ‘La Bruja Gitana’ de Sant Andreu de la Barca ha repartit una desena de números del 18442, el segon premi del Sorteig de Reis

L’administració de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) ubicada al carrer de la Font número 4 ha tornat a ser protagonista en el Sorteig de Reis d’aquest 2018 repartint una desena de números del segon premi, el 18442. L’establiment, que duu per nom ‘La Bruja Gitana’ porta una dècada venent números premiats en les rifes de Nadal i de Reis de forma ininterrompuda. Segons ha explicat a l’ACN el propietari del negoci, Lluís Cortés, aquesta “sort” és fruit de la “constància i la professionalitat” de tota la seva família que fa més de cent anys que es dedica a la venta de loteria, primer al carrer i des de l’any 1971 a través d’aquesta administració. Aquest 2018 els Cortés tenen previst ampliar el negoci, obrint un segon local a Barcelona. Tot plegat amb l’objectiu d’esdevenir un referent capaç de superar en vendes a La Bruixa d’Or de Sort.

“Portem deu anys repartint premis de la Rifa de Nadal i el Sorteig de Reis de forma continuada i això és gràcies a la nostra professionalitat”. Així de satisfet s’ha mostrat Lluís Cortés propietari de ‘La Bruja Gitana’ de Sant Andreu de la Barca, que aquest 6 de gener ha repartit una desena de números del segon premi del Sorteig de Reis, el 18442, el que suposa un total de 750.000 euros. Per Cortés el més important és “fer feliç a la gent” i sobretot als veïns de Sant Andreu de la Barca. “Creiem que hem venut els dècims a ciutadans del municipi, en concret sabem que hi ha un premiat que ja ens ha trucat, que duia més d’un número i està molt content”, assenyala.

Així mateix indica que es tracta d’un veí que portava molt de temps a l’atur i que feia poc que havia trobat feina. Competir amb La Bruixa d’OrCortés assegura que la seva família porta “la sort a la sang”. De fet, afirma que ell mateix va néixer un 22 de desembre. “Quan era petit em van dir que tenia un do i que tot el que toqués ho convertiria en bo”, relata el propietari d’aquest establiment. Cortés explica que la seva família fa més de cent anys que ven loteria, primer al carrer a Granada i Barcelona, i ara en aquest establiment ubicat al centre de Sant Andreu de la Barca que va obrir

portes el mes de setembre de 1971.

“Som professionals i sabem fer la nostra feina, per vendre loteria s’ha de ser molt constant, pitjar molt el botó i tenir molt contacte amb la gent”, comenta Cortés que es mostra convençut que la bona feina feta de tota la seva família – a l’adminsitració hi treballa també la seva dona i alguns dels seus 8 fills – permetrà convertir ‘La Bruja Gitana’ en el referent de la loteria a Catalunya per davant de La Bruixa d’Or. En aquesta línia apunta que aquest any ampliaran el negoci i obriran un nou local a Barcelona.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here