L’Ajuntament recull un centenar d’activitats que es farà la segona quinzena de gener al municipi, amb la 1a Mostra Inernacional de Pastisseria com a plat fort

Sant Vicenç dels Horts començarà un any més amb bon peu, amb la 34a Mostra Comercial i Agrícola, i la Festa Major d’Hivern 2018. El consistori ha fet púbiques avui les activitats per a tots els gustos i edats que es realitzaran, en col·laboració amb les entitats del municipi. La novetat d’enguany serà l’organització de la 1a Mostra Inernacional de Pastisseria, amb màxims exponents del sector, vinguts d’arreu de Catalunya, l’Estat i altres parts del món per oferir sessions de cuina en directe ben innovadores.

La innauguració oficial de la Mostra serà a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Maite Aymerich, el divendres 19 a les 20 h, juntament amb la Nit Vicentina. Però hores abans, els i les assistents ja podran gaudir del Cercavila, amb els gegants de les escoles i de l’exposició “Convidem els gegants a l’escola”. Tal com es pot veure al programa, de divendres a dilluns hi haurà activitats durant tot el dia, entre les quals destaquen espectacles musicals i infantils, cercaviles, activitats gastronòmiques, jocs, cuina en directe, ballades de gegants i molt més.

Josep Lladonosa, cuiner de cuiners

Un any més, també acompanyarà la festa el senyor Josep Lladonosa, ja que enguany ja es podrà veure l’espai museístic que té dedicat, que acollirà el seu fons documental i de material culinari donat a Sant Vicenç dels Horts. De fet, en l’àrea gastronòmica es podrà visitar el p rojecte de museització de l’espai gastronòmic del cuiner de cuiners, i diverses demostracions de cuina en directe estaran basades en les seves receptes.

En aquesta pàgina, podreu consultar les activitats que es faran cada dia  i com estaran dividit els espais (comercial, agrícola, gastronòmic i d’entitats).

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here