“Estan forts i esperançats que ben aviat es farà justícia i podran tornar a tenir l’Oriol amb ells”, ha afirmat el president del Parlament

El president del Parlament, Roger Torrent, ha aprofitat aquest dissabte la visita institucional a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) per reunir-se amb la dona i els fills d’Oriol Junqueras a les dependències municipals.

“He pogut parlar amb la Neus, el Lluc i la Joana, la dona i els fills d’en Junqueras. Estan forts i esperançats que ben aviat es farà justícia i podran tornar a tenir l’Oriol amb ells”, ha assenyalat Torrent en una piulada al seu compte de Twitter, on ha adjuntat també una foto de la trobada.

Prèviament, el flamant president del Parlament havia afirmat que la seva presència a Sant Vicenç dels Horts era una visita “oportuna i obligada”. “Perquè avui ens falta un vicentí il·lustre i necessari: el vicepresident Oriol Junqueras és a la presó per haver donat veu als catalans i això no ho podem oblidar ni normalitzar”, ha recordat Torrent, acompanyat de l’alcaldessa, la també republicana Maite Aymerich.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here