Desprès de quedar en segona posició de la gala final d’OT 2018, la climentona Aitana Ocaña torna a ser a casa. Per aquest motiu dissabte 10 de febrer se li va fer una gran i calorosa rebuda a la Plaça de la Vila de Sant Climent, així com una rebuda institucional a l’Ajuntament de la localitat. Un fet que no va quedar exempt de polèmica, a la que l’Ajuntament climentó ha volgut donar resposta

Davant l’aparició d’informacions a diversos mitjans de comunicació en les què es relaciona la recepció realitzada divendres passat al consistori a la concursant d’Operación Triunfo climentona, Aitana, amb una suposada defensa de l’independentisme o de les persones que es troben empresonades pel seu suport a la independència de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat vol manifestar que:

  • En cap cas la recepció era un acte de caire polític i que la vestimenta escollida per la cantant i el seu color en cap cas es poden atribuir a una voluntat política o reivindicativa responent, exclusivament, a la casualitat.
  • Si bé l’alcalde, Isidre Sierra, s’ha manifestat obertament independentista, cal desvincular tant les seves idees com els acords assolits en el Ple Municipal en aquesta matèria de les idees que pugui tenir l’Aitana.

Per aquests motius l’Ajuntament climentó ha lamentat profundament “qualsevol altra interpretació malintencionada que es pugui fer d’un acte en el que, exclusivament, la voluntat era transmetre l’estima i l’orgull del poble de Sant Climent per la participació d’una de les seves veïnes en un concurs televisiu de la repercussió d’Operación Triunfo”.

De la mateixa manera l’Ajuntament de Sant Climent demana “el màxim respecte per una jove de 18 anys que s’ha donat a conèixer, exclusivament, pel seu talent musical i per la seva capacitat de treball”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here