El gavanenc va assolir, aquest dimarts, la marca mínima al l Miting Internacional de Catalunya en Pista Coberta

L’atleta de Gavà, Marc Alcalá va aconseguir aquets dimarts la marca mínima per poder participar, el proper mes de març al Mundial de Birmingham. El migfondista del FC Barcelona va realitzar una gran cursa a la seva especialitat, els 1500 metres, amb un crono de 3:39.45, cinc dècimes por sota de la marca demandada (3:39.50).

Els seus companys d’entrenament Albert Nogueras, primer, i Àlex Rodríguez, després, van exercir el paper de llebres i van aplanar-li el camí en els primers metres. Tot i que en el parcial del mil va estar una mica per sota del que tocava, Alcalà va acabar molt fort i va resistir l’atac final de Kevin López per obtenir el seu propòsit. Alcalà assegurava que “tenia una mica de pressió, però corria a la meva pista preferida i he acabat molt bé”.

La banyolina Esther Guerrero, en canvi, no va trobar les sensacions ni la cursa ideal i es va haver de conformar amb el segon lloc en els 800 m i un registre de 2:04.43. En tot cas, Guerrero té la mínima mundialista del curs passat (2:01:59 per 2:02.00). A l’inici del míting, la velocista Estela García (Nike) havia imposat la seva llei tant en els 60 m (7.42) com en els 200 m (23.79), no gaire lluny de les seves marques (7.41 i 23.73).

La fondista etíop Genzebe Dibaba, pentaplusmarquista mundial en pista coberta ha establert la millor marca mundial de l’any en el 3.000 metres, amb un crono de 8:31.23.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here