Lluís Mijoler, regidor d’Economia, Transparència i Bon Govern a l’Ajuntament del Prat de Llobregat, serà l’alcaldable d’ICV en aquest municipi a les pròximes eleccions municipals del 2019

Així ho va decidir la militància per majoria absoluta en una assemblea celebrada dilluns a la nit. D’aquesta manera, Mijoler rellevarà l’actual batlle, l’històric Lluís Tejedor, que a final de legislatura sumarà 37 anys al capdavant del consistori.

Tejedor, que va assumir el càrrec el 2 de març de 1982 substituint Antonio Martín Sánchez, mort en accident de trànsit, ha guanyat des de llavors nou eleccions municipals. Tot i ser escollit per la militància, Mijoler encara no és oficialment l’alcaldable a l’espera que es concreti la confluència d’ICV amb Podem a les eleccions municipals.

Lluís Mijoler, pratenc de 48 anys i advocat de professió, es va convertir en l’onzè regidor d’Iniciativa a les últimes eleccions municipals. Al cap de pocs mesos, se li va encomanar la cartera d’Economia, Transparència i Bon Govern, que li ha permès formar-se en el funcionament de l’administració pública. Al llarg de la seva vida, Mijoler ha estat membre actiu a diverses entitats del món de l’esport pratenc i l’associacionisme.

En un comunicat, l’encara regidor, després d’agrair a la militància la seva confiança i suport, es va mostrar disposat a treballar per “transformar la societat des del municipalisme, en un dur context d’involució democràtica i de drets, i de bipolarització del pensament polític”.

“El nostre desafiament polític és la cohesió social i la defensa de les polítiques públiques a través dels valors de la igualtat, la diversitat i l’equitat, demostrant la feina feta amb passió, generositat i treball de la mateixa manera com ho hem fet de la mà d’en Lluís Tejedor”, va assenyalar.

Al seu torn, Lluís Tejedor va felicitar a al candidat i li va expressar la seva plena confiança.

Font: ACN Imatge: @Mijoler

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here