La companyia ofereix 1.200 places setmanals entre les dues ciutats

La companyia aèria LEVEL ha estrenat aquest dimecres la ruta entre Barcelona i Boston, amb un Airbus A330-200 que s’ha enlairat de l’aeroport del Prat al voltant de les 16.20 h. Hi viatjaven 314 passatgers, omplint totes les places ofertades. La nova ruta s’estrena amb dos vols setmanals, els dimecres i els divendres, amb un total de 1.200 places entre els viatges d’anada i tornada. LEVEL, però, ja ha avançat que preveu incorporar un tercer vol setmanal en període d’estiu. La ruta entre el Prat i Boston amplia l’oferta que l’aerolínia ‘low cost’ de llarg radi d’IAG ja ofereix fa mesos des de Barcelona, amb connexions a amb Buenos Aires, San Francisco, Punta Cana i Los Angeles –aquest últim, només a l’estiu-.

Des que el mes de novembre LEVEL va anunciar la ruta que ha estrenat aquest dimecres, la companyia assegura sentir-se “satisfeta” amb la resposta obtinguda per part dels passatgers, que ja han omplert els primers vols programats, tot i que la companyia ha declinat detallar el nombre de bitllets venuts fins ara.Entre els passatgers que han ocupat al complet el primer vol que ha sortit de Barcelona cap a Boston, hi predominaven els que viatjaven per oci i vacances, aprofitant, en part, els dies festius de Setmana Santa.

Entre les persones consultades per l’ACN, bona part d’elles tenien constància que es tractava del primer avió de LEVEL que operava aquesta ruta, fet que els ha sorprès, intrigat i il•lusionat al mateix temps.La Laura i la Inés, dues noies que viatjaven en parella i en família respectivament, han relatat a l’ACN que van assabentar-se de la singularitat d’aquest vol quan ja havien adquirit els bitllets, i totes dues han apuntat que recentment havien volat amb LEVEL per anar a altres ciutats nord-americanes. “La qualitat que ofereix en base el preu està molt bé”, han coincidit a destacar, recordant que aproximadament cada bitllet els ha costat al voltant de 220 euros.

L’import dels bitllets ha estat, de fet, l’element més destacat entre els passatgers que aquest dimecres feien cua per embarcar direcció Boston, assegurant que el cost de volar amb companyies convencionals de llarg recorregut els havia fet enrere fins ara. “Amb bitllets més cars no hauríem pogut fer aquest viatge tota la família”, ha explicat en Joan, que passarà una setmana a Boston amb la seva dona i dos fills.Tot i reconèixer que el baix preu que han pagat per anar fins a Massatchusetts comporta no haver pogut escollir seient ni poder disposar d’àpats inclosos durant el vol, els passatgers consultats han assegurat que els compensa sacrificar aquests complements a canvi de reduir el cost del bitllet. En paral•lel al preu, altres passatgers, com el Joan i l’Emma, també han destacat especialment “la comoditat” de poder viatjar de forma directe fins a Boston, sense escales.

Creixement a Europa

L’estrena de l’enllaç directe de Barcelona amb Massachusetts arriba quan fa nou mesos que LEVEL es va posar en marxa des del Prat amb dos Airbus A330-200, i properament té previst incorporar una tercera nau. Com a projectes de futur imminents, a més, la companyia s’expandirà a Europa aquest proper juliol, amb una segona base a l’aeroport de Paris-Orly, amb dos altres Airbus A330-200 que oferiran rutes a Mont-real, Nova York, Guadalupe i Martinica.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here