El pilot de Gavà afronta amb “la màxima il·lusió i optimisme la seva participació al nou WTCR (Copa del Món de Turismes)

Les TCR Series prenen el poder i és per això que pilots experimentats amb vehicles basats en aquestes normes tenen un lleuger avantatge enfront de la resta. El propi Oriola està ben preparat després de tres anys en les TCR International Series batallant sempre pels primers llocs.

El pilot de Gavà ha volgut agrair en primera instància tot el treball dels promotors per aconseguir crear una competició que, al seu entendre, “realment pinta meravellosament” i qualifica de “boja” la competició que els portarà, aquest 7 i 8 d’abril, al traçat de Moulay L’Hassan, situat al Marroc. Oriola també dóna les gràcies perquè assenyala “serà un espectacle per a tots els pilots” i afirma estar “complagut” de representar “una marca, el Cupra, i una escuderia espanyola, Campos Racing”.

Sobre el seu fitxatge per un equip espanyol amb seu a Barcelona Oriola subratlla sentir-se “feliç. He estat amb un equip anglès en els últims anys, així que sempre és agradable tornar a casa i utilitzar les instal·lacions que tenen a més del simulador”.

Al costat de Pepe Oriola correrà John Filippi, un altre jove pilot d’origen francès que aporta el toc internacional a un conjunt farcit d’espanyols, tant dins com fora de la pista.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here