El de Gavà no podia començar més bé el seu debut a les WTCR aquest cap de setmana a terres marroquines. El pilot de Gavà va aconseguir portar el seu Seat Cupra TCR de l’equip Campos Racing al tercer lloc en la segona de les carreres de Marràqueix, donant a la marca el seu primer èxit en la categoria

El Mundial de Turismes, ara Copa del Món de Turismes (WTCR), va arrencar amb 25 cotxes en pista i tres emocionants i intenses curses per davant. El Circuit semiurbà de Marràqueix va ser l’escenari d’aquest primer enfrontament entre 7 marques diferents en aquest primer round, Hyundai, Volkswagen, Audi, Profunda, Peugeot, Cupra i Alfa Romeo, amb un clar dominador al final de les tres carreres: Hyundai.

Els pilots que conduïen els i30 N de la marca coreana es van adjudicar tots els millors temps en els entrenaments oficials, i en carrera van aconseguir resultats espectaculars en les mànigues 1 i 3, amb 5 llocs de podi en total.

Tarquini domina

Gabriele Tarquini, expilot de F1 als anys 80, i amb 56 anys d’edat, es va adjudicar dues de les tres victòries possibles, i va ser el millor pilot del cap de setmana. Pepe Oriola pilotava un dels Cupra TCR de Campos Racing, i va partir des de la pole en la segona carrera en invertir-se les posicions de la qualificació. Oriola no va poder aguantar el liderat, però va donar a Cupra el primer podi en el campionat pel seu tercer lloc, en una mànega guanyada per Jean-Karl Vernay.

Gabriele Tarquini (Hyundai) va guanyar la primera mànega per davant de Thed Bjork (Hyundai) i Rob Huff (Volkswagen), i la tercera acompanyat per Yvan Muller (Hyundai) i Bjork en el podi. Vernay (Audi) es va imposar a Mehdi Bennani (Volkswagen) i Pepe Oriola (Cupra), en la segona carrera.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here