L’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts i l’alcalde de Molins de Rei; conjuntament amb altres alcaldies d’arreu de Catalunya, es van reunir amb el president del Parlament, Roger Torrent

Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts van formar part de la representació d’alcaldies que es va reunir aquesta setmana amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, en el marc de les rondes de reunions que aquest està fent amb els agents econòmics i socials del país per avaluar la situació política i social que viu Catalunya.

En sortir de la reunió, l’alcaldessa vicentina Maite Aymerich, va destacar: “Cal sumar esforços des de diferents àmbits de la societat (el polític, les entitats, les associacions, col·lectius diversos…) per fer el que ens ha demanat el president del Parlament: defensar drets civils bàsics i llibertats fonamentals”.

Van acompanyar a Aymerich, l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i els alcaldes de Sabadell, Maties Serracant, i de Molins de Rei, Joan Ramon Casals. En aquest sentit, Aymerich va destacar que “hi ha representants de diferents forces polítiques i això és rellevant perquè el que importa en aquests moments és la defensa de la democràcia. Aquí segur que el president aconseguirà que siguin moltes les persones que se sumin a un acord de país per poder actuar contra aquest embat de repressió i regressió que estem patint per part de l’Estat espanyol”.

Record especial per a Oriol Junqueras 

L’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts va voler tenir un record especial per a Oriol Junqueras, ex alcalde del municipi i Vicepresident cessat en aplicació de l’article 155 de la Constitució. “Avui l’Oriol fa 49 anys i des d’aquí, i també de part de tots els vicentins i vicentines, li faig arribar a Estremera, si arriba, aquesta felicitaciód’aniversari. L’Oriol va ser empresonat just el dia que era l’aniversari del seu fill i avui que és el seu aniversari tampoc el podrà passar amb ell”.

L’alcaldessa també va enviar tot el seu suport a la membre del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Viladecans detinguda per part de la Guàrdia Civil per ordre del jutjat central número 6 de l’Audiència Nacional. “Li vull fer arribar tot el suport a aquesta noia acusada d’una cosa terrible. Amb el canvi de la llei, el marge és absolutament ampli: ara pot ser acusada de terrorisme quan abans es tractaria d’un aldarull o d’una manifestació al carrer que altera l’ordre públic. Em sembla ignominiós”.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here