Una quarantena d’escoltes ha patit una intoxicació massiva per monòxid de carboni provocada aparentment per un grup electrogen en la casa on estaven allotjats

L’accident ha tingut lloc aquesta matinada a una casa de Sant Hilari de Sacalm (La Selva) durant una sortida conjunta de l’agrupament de Viladecans on es trobaven 57 menors de 7 a 17 anys i 11 caps (majors d’edat).

Segons informa el mateix agrupamento escolta en un comunicat, una quarantena de persones han estat ingressades en centres hospitalaris de Vic, Palamós i Girona, cap d’elles amb caràcter greu. A hores d’ara, tots els infants i joves han rebut l’alta i només queda una cap (monitora) pendent de les últimes proves.

La resta de companys i companyes il·lesos han estat atesos i han passat la nit al pavelló municipal de Sant Hilari de Sacalm. Aquest matí ja han tornat amb les seves famílies a Viladecans, municipi de l’agrupament.

El Casal Montserratina és l’espai que l’Ajuntament de Viladecans ha habilitat perquè des de l’entitat puguin coordinar les actuacions, atendre les famílies afectades i retornar les motxilles i material dels infants i joves.

Font: escoltesiguies.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here