El cantant de Sant Feliu de Llobregat, Joan Dausà, ha estrenat single i videoclip amb ‘La gran eufòria’, un tema que forma part del nou disc del músic, ‘Ara som gegants’, que va sortir a la venda el passat divendres 13 d’abril

Després de tres anys de silenci, Joan Dausà (Sant Feliu de Llobregat, 1978) torna a la primera línia de les novetats discogràfiques amb el seu tercer disc ‘Ara Som Gegants’ (Promo Arts Music Records). El projecte sorgeix després d’un “temps de reflexió” i proposa un viatge interior que manté la connexió emocional amb el públic però que introdueix temàtiques socials, com la pèrdua dels records amb ‘Obriu-me el cap’ o la reflexió col·lectiva amb ‘Ara som gegants’, que dona nom al disc.

“El títol pretén abordar no només la superació personal, sinó també la col·lectiva. Tots hem estat gegants alguna vegada i ho tornarem a ser”, explica Dausà en una entrevista a l’ACN. En aquest sentit, assegura que el disc s’acosta “molt més” a allò que vol fer a nivell musical en vistes al futur.

Dausà iniciarà una gira acompanyat de tres músics més que el durà a tancar el festival Strenes de Girona el 30 d’abril, oferir un concert al Tibidabo el 25 de maig (ambdós amb les entrades exhaurides) i a Cap Roig el 3 d’agost.

Pel que fa al nou videoclip del primer single del disc, ‘La gran eufòria’; aquest està protagonitzat per l’actor Carlos Cuevas i per l’actriu Aida Folch, així com pel mateix Dausà i per una cinquantena de ballarins. El treball s’ha rodat a Barcelona.

El disc ‘Ara Som Gegants’ conté deu cançons de música “intimista” que “miren la vida amb esperança sense abandonar una melancolia vital que provoca empatia i catarsi”, segons defineixen des de l’entorn de Dausà.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here