Fins diumenge 22 d’abril, a la Plaça Blanes del Prat de Llobregat, l’AGT [Associació de Gastronomia i Turisme] i l’Ajuntament del Prat tornen a organitzar el Fira Tapa Carxofa Prat

Arriba la cinquena edició del Fira Tapa Carxofa amb més gastronomia i cultura que mai. L’activitat és una referència entre les diferents iniciatives que s’han organitzat durant els mesos de març i abril en el marc de les Festes de la Carxofa Prat: el Març Gastronòmic, l’Escarxofa & Jazz i la Carxofada Popular.

L’esdeveniment torna a reunir a un bon grapat de restauradors del Prat, 13 participants i més de 20 tapes amb Carxofa Prat i productes de temporada, que tornaran a donar valor a les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat. Arròs, pa Bao, pita, trinxat i a la brasa: aquests i molts més ingredients acompanyaran a la Carxofa Prat en la seva festa major gastronòmica.

Els amants d’aquest producte, tant del Prat com de tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona, segur que contribuiran a superar les 9.000 tapes venudes a l’edició de 2017.

Gastronomia #CarxofaPrat & Cultura

L’espai també serà un punt de trobada de la cultura local. Trobada de gegants amb la Carxofeta com a protagonista, tallers infantils de volei dels Viking Prat.., es barrejaran amb diferents actuacions en directe i el tancament de les Festes de la Carxofa Prat amb la música de Jon & Mónica Escudero, periodista de El Comidista.

A la música s’hi afegirà un nou Live Painting protagonitzat pels artistes que van participar a la Fira Avícola: Laia Ruz, La Suite Panda, Eric Pesin i Yopo tindran ara com a protagonista de les seves obres a la Carxofa Prat. Les obres creades a les dues fires es subhastaran al Sopar Solidari que està organitzant l’AGT pel proper dijous 31 de maig: els beneficis aniran al projecte #Refugiats del Prat Solidari.

En l’edició d’enguany, s’afegeixen dues rutes amb bicicleta que acabaran el seu trajecte a Plaça Blanes: Bicicultura arrencarà la seva ruta a Barcelona; i Ruta Delta Km0 farà una ruta que passejarà pels camps del Parc Agrari, per acabar tastant la Carxofa Prat al Fira Tapa.

Tap Station San Miguel al FiraTapa

Arriba per primera vegada un nou concepte de San Miguel a la província de Barcelona. El Tap Station aterra al Fira Tapa Carxofa Prat oferint-nos fins a sis varietats de cervesa de barril, dissenyades pels mestres cervesers de San Miguel i inspirades en diferents ciutats del món, amb l’oportunitat de maridar-les amb les diferents tapes amb Carxofa Prat que trobareu a Plaça Blanes.

Sant Vicenç dels Horts, ciutat convidada
Amb l’objectiu de trobar aliats a la comarca que ajudin a conservar, difondre i incentivar el consum dels productes que formen part de l’ADN gastronòmic de la comarca del Baix Llobregat, l’AGT convida el 2018 a Sant Vicenç dels Horts a participar del Fira Tapa Carxofa Prat, una ciutat del Baix Llobregat, que està portant a terme diferents iniciatives gastronòmiques que reforcen l’aposta pel producte del Parc Agrari.

Com arribar: Recomanem el transport públic (Metro L9, Bus o Tren) i la bicicleta, per sobre del transport privat.

Font: AGT

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here