La Comissió de Treball per la Variant de Vallirana es va reunir per comentar les darreres informacions i va expressar la seva preocupació davant l’increment de trànsit a l’N-340 pel centre del municipi, amb l’augment de risc d’accidents que això representa

Davant d’aquest fet, la Comissió reclama de nou que es desviïn el camions que passen pel municipi cap a l’AP-7 i que aquesta mesura s’apliqui mentre no finalitzin les obres de la variant i no s’inicien les obres de la variant de les Casetes.

La reunió de la Comissió també va servir per insistir en la necessitat que les obres s’acabin aquest 2018 i alhora que s’iniciïn els treballs del projecte de continuació d’aquesta variant per evitar el pas de la carretera pel barri de les Casetes.

Segons les dades d’un estudi de la Diputació 32.500 vehicles accedeixen a Vallirana per l’N-340 cada dia, unes dades que per al Ministeri de Foment són inferiors. Davant d’aquestes diferències l’Ajuntament encarregarà un estudi nou del pas de vehicles pel municipi.

També es va demanar en la reunió que l’Ajuntament de Vallirana presenti en el proper Ple una moció conjunta de tots els partits del Consistori per reclamar el desviament de camions. La Comissió va plantejar fer un front comú amb altres municipis, entitats i col·lectius afectats pel pas de camions a l’N-340 a la província de Barcelona per reclamar el desviament de vehicles pesants. Alhora es proposarà als diferents partits amb representació al Congrés de Diputats que presentin esmenes als Pressupostos Generals del 2018 presentats pel Govern amb la finalitat que les obres es puguin acabar el 2018.

Després de les demandes de la Comissió i l’Ajuntament, el Ministeri de Foment ha confirmat una visita a les obres de la variant per al 17 de maig amb presència de Jorge Urrecho, director general de Carreteres.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here