L’Aeroport de Barcelona-el Prat celebra aquesta setmana el dia de Sant Jordi amb la instal·lació de tres punts de venda de llibres entre la Terminal T1 i la Terminal T2

Els passatgers que volen des de l’Aeroport de Barcelona-el Prat poden comprar llibres a la taula instal·lada al centre de l’Sky Center de la Terminal T1. A aquest punt se li s’afegiran dos més aquests 22 i 23 d’abril: un a arribades de la Terminal T1 i un altre al costat de les portes d’embarcament dels vols Schengen de la Terminal T2.

Entre els llibres més venuts aquesta setmana es troben Pàtria, que repeteix lideratge per segon any consecutiu, Una parella gairebé perfecta, Les filles del capità, La ciutat de la pluja i Invisible. En el moment de la seva venda, s’aplica sobre tots ells un 5% de descompte que s’ampliarà fins al 10% aquest diumenge 22 i el dilluns 23 d’abril.

A més de llibres, el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, els passatgers també podran comprar la tradicional rosa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here