Val la pena visitar l’espai d’exposició per descobrir les meravelles que la conjunció d’art i espàrrecs poden produïr. També per enamorar la vista amb les paneres farcides de productes de l’horta gavanenca, que ens recorden el privilegi que suposa per al Baix Llobregat el seu parc agrari

Les famílies pageses de Gavà s’han bolcat un any més amb la fira amb elaborant dels tradicionals paneres de fruits del camp que fins aquest diumenge al vespre es podran admirar al pavelló Jacme March.

En l’apartat de lots d’espàrrecs, el primer premi ha estat per a Bruguers Codinach, el segon per a Maria Asunción San Nicolás i el tercer per a Salvador Ivern.

En paneres de qualitat de verdura fresca, el vencedor d’aquest 2018 ha estat Andreu Margarit. El segon classificat ha estat Gabriel Purset i el tercer ha estat Martí Vives.

També en verdura fresca, però en l’apartat artístic, el primer premi l’ha rebut la família Martorell Nalda amb la reproducció dels populars minions elaborats amb pell de llimona i albergínia i tocant diferents instruments. El segon premi ha estat per a la creació de Cristina Núñez amb un cigne com a protagonista, mentre que el tercer classificat ha estat la família Sanfeliu Capitán, amb la reproducció d’un aparador amb un maniquí que llueix un vestit fet amb fulles d’hortalisses verdes.

En l’apartat d’artístic de llavors, la panera guanyadora ha estat per a José Hernández Colomé amb la reproducció d’un espai de jardí, quasi a mida real, amb la seva pèrgola, testos, una cadira amb la seva taula i fins i tot una font. El segon premi ha estat per Mari Carmen Mondéjar amb un quadre on es pot veure retratada una dona amb un vestit d’època on els protagonistes són els motius relacionats amb el circ. El tercer premi l’ha rebut Mari Carmen Nalda amb un quadre modernista amb llavors sense tenyir.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here