Desenes de persones van assaborir, ahir al migdia, l’oferta gastronòmica de GastroGavà amb una àmplia i variada oferta de plats de qualitat amb l’espàrrec i els productes de proximitat del Parc Agrari com a veritables protagonistes. Avui també pots guaudir-ne!

La zona de taules i cadires, que aquest 2018 s’ha ampliat, es va omplir ahir durant el migdia i, des de la organització valoren aquest segon dia de funcionament de manera “positiva”.

A la tarda es deixa de servir menjar fins al vespre, però l’activitat no s’atura perquè es pot participar en tallers i gaudir d’actuacions musicals i de sessions de showcoking. Ahir dissabte, a les 18 hores amb David Cartoixà, del restaurant l’Ermita de Bruguers, i en Joan Campanyà, del restaurant Anhel.

Avui diumenge, a les 12 hores, la sessió de cuina en directe la faran, Miquel Armengol, del restaurant Major Trentasis i José Antonio Vilches del Tasta’mm. A la tarda, a partir de les 18 hores, serà el torn de Lluís Hoffman, de l’escola Hoffman i de la Susana Aragón, del Cèntric gastrobar.

Restaurants participants

• Anhel

• Cafè Teatre

• Croissanteria Hèctor

• El Passatge

• Ermita de Brugués

• Forn M. Cruz

• La Molleteria

• La Pava

• Lancaster Beach Club

• Major Trentasis

• Masia Solior

• Mundo Casero

• Noa Gavà Mar

• Nostra Pizza

• Margú

• Quesada

• Sunset Burger

• Tasta’mm

Es compta també amb la col·laboració del reconegut restaurant Les Marines per al concurs popular per escollir la millor tapa.

Els visitants tenen a la seva disposició degustacions elaborades amb espàrrecs de Gavà amb dues opcions de tiquet:

• Opció 1: 4 tapes + 2 begudes = 12 €

• Opció 2: 1 tapa + 1 beguda = 3,5 €

GastroGavà també manté la segona edició de la mostra de vins, a càrrec de dos cellers locals: Bacu’s i La Vinya. Es posa a disposició de les persones visitants un tiquet de 10 euros que inclou 4 tastos de vi i una copa.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here