Una de les novetats és la zona de Planta i Flor. També s’ha reordenat la Mostra Comercial per millorar l’experiència del visitant

Amb l’objectiu de crear dinamisme en la visita, s’ha fet una reordenació dels espais firals. La Mostra Comercial estarà diferenciada per espais, segons el producte. D’una banda, les parades d’alimentació ubicades al carrer de Sant Pere, i per l’altra, les parades d’artesania i les no relacionades amb l’alimentació al c. de Martí l’Humà. Al llarg del carrer de Sant Pere també hi ha la mostra d’automoció. Tot aquest espai connecta el recinte firal amb l’eix comercial de l’Illa i la Rambla de manera que s’aconsegueix un continu de passeig més atractiu per als visitants.

També l’espai infantil «Els Petits Pagesos» inclou nous tallers i activitats infantils, entre ells l’espai infantil d’emergències i seguretat de la policia i bombers, que es trasllada al pati de l’escola Jacme March.

Aquest any moure’s per la Fira i conèixer els diferents espais firals és més fàcil. Diferents suports faciliten al visitant saber on està ubicat en cada espai. Aquesta senyalització té en compte conceptes identificadors de la Fira.

El format de la Fira cada any respon més als valors de Gavà: el mar i l’entorn natural de la ciutat (Parc Agrari i muntanya). És a través d’aquests elements que es tenyeix la Fira de color i s’ordenen les activitats.

Nou Espai de Flor i Planta

Seguint la línia de promoció del producte autòcton i de la terra gavanenca, enguany les floristeries i els vivers de la ciutat ocupen un espai de la Fira per promocionar els seus establiments i oferir el seu producte. Un espai ambientat i decorat amb jardineria amb tractors i maquinària relacionada amb els camps agrícoles de Gavà on poder comprar les plantes i les flors del jardí o la terrassa.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here