La 3a. Mostra Gastronòmica de Molins de Rei se celebrarà del 5 al 13 de maig amb la col·laboració de bars, restauradors i establiments alimentaris de la vila

La principal novetat d’aquesta edició és la “Mostra Gastronòmica al Carrer”, on es podran degustar diferents platets i tapes, vins de la DO Penedès i cervesa DAMM la qual és el patrocinador d’aquest esdeveniment.

Es tracta d’un certamen ja consolidat que té com a objectiu promoure la restauració de Molins de Rei a preus assequibles i donar a conèixer l’excel·lent nivell gastronòmic.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha declarat que amb aquesta Mostra “es vol impulsar l’activitat comercial i gastronòmica de la vila” que, al seu criteri “és molt rica i variada”. Carme Madorell, regidora de Turisme, ha volgut destacar “les novetats d’enguany milloren i consoliden la mostra gastronòmica de Molins de Rei i agraïm a la DAMM el seu compromís com a patrocinador  de l’esdeveniment”.

Les principals novetats són, d’una banda, la “Mostra Gastronòmica al Carrer”, que tindrà lloc el 5 i 6 de maig a la plaça de la Llibertat. Els restauradors i establiments alimentaris, oferiran tapes i platets de menú als estands de la plaça de la Llibertat. Hi haurà 11 estands individuals de bars i restaurants que estaran tot el cap de setmana i un estand comunitari on hi participen un total de 4 establiments en diferents franges horàries. Hi haurà actuacions musicals i una zona amb taules a on poder degustar. El sistema de pagament serà per tiquets.

A partir del 7 de maig i fins el dia 13 tindrà lloc la ja coneguda “Setmana de la Mostra Gastronòmica” als diversos establiments alimentaris, bars i restaurants de Molins de Rei. Hi participen un total de 44 establiments: 8 establiments fan menú, 3 establiments tapes i menús i 33 establiments fan tapes. El preu de la tapa amb la canya o quinto serà de 3 euros i el preu dels menú estarà entre 22€ i 36€.

Font: Molins de Rei s .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here