És evident que la ‘Festa del cinema’, com la resta de celebracions i onomàstiques, és una excusa per posar en valor allò que se’ns menja el dia a dia i, de pas, fer-nos una estirada d’orelles per la resta de dies que no els hi prestem tant de cas. Per això, caure en la seducció de les entrades a 2,90€ està ben vist i, fins i tot, recomanat. Especialment, tenint en compte l’oferta del cinema que, amb més o menys triomfalisme, encara resisteix a la nostra comarca.

De dilluns a dimecres, els cinemes que resten operatius amb la corresponent oferta de moda son els de Can Castellet a Sant Boi de Llobregat, els Yelmo Cines Abrera, els Cinesa Barnasud de Gavà, els Cines Atrium de Sant Andreu de la Barca, els cornellencs Cines Full i Cinesa Llobregat Centre i, per acabar, els Yelmo Cines Castelldefels.

Us recollim el bo i millor de l’oferta cinematogràfica que hi podreu trobar amb un ball d’estils que va des de la ficció passada de voltes al realisme punyent.

Un lugar tranquilo, por renovada

Fa temps que la sang exclusiva ja no és por i, molt menys, el funcionar a base d’espants forçats amb silencis i pujades de música. Ara el gènere de terror es barreja amb thriller cada cop més sovint i eleva el to d’una manera claríssima. Un lugar tranquilo, amb l’Emily Blunt i John Krasinski – també director – com a cares visibles, fa del silenci la seva arma favorita sense avorrir-la. El ritme in crescendo fa ballar la ment i manté l’espectador on cal, abocat a la pantalla.

On veure-la? A Sant Boi, Abrera, Gavà, Sant Andreu, Cornellà i Castelldefels

 

Vengadores: Infinity War, no apta per a dubtosos

Shakespeare deia allò de que “si m’estimes restaré al teu cor i si m’odies, al teu cap”, així que tot son beneficis. Ara bé, amb els Venjadors i la megalítica trobada de súper-herois i forces especials no val estar-s’hi amb romanços. Si no estàs convençut, no hi vagis, no et guanyarà, no val la pena perdre 3 hores. Ara bé, si tens curiositat i una mínima bona predisposició, serà tot un gaudi. Humor ben trenat, èpica sense aturador, crispetes obligàtories i final aplaudit. Trenca motlles i els fa saltar pels aires.

On veure-la? A Sant Boi, Abrera, Gavà, Sant Andreu, Cornellà i Castelldefels

 

#SexPact, deixeu-vos caure enrere

Saben aquell exercici de confiança que consisteix en deixar-se caure enrere confiant que et reculli el company de darrere, que fem amb una por instintiva? Amb #SexPact passa exactament el mateix. El cartell et diu que és una comèdia americana amb una pinta fatal, el càsting et diu que hi ha un actor (John Cena) que ve de la pantomima de la lluita lliure fingida, i tot sembla abocar-te a una hora i mitja d’intranscendència. Res més lluny de la realitat. El film és subtil, ben repartit en històries i personatges, gens carregosa i molt simple, en el bon sentit de la paraula. Això, deixeu-vos caure enrere, que al final sempre ens recullen.

On veure-la? A Sant Boi, Abrera, Gavà, Sant Andreu i Cornellà

 

Campeones, riure per a persones

Que Javier Gutiérrez, l’actor espanyol més demanat dels darrers anys, s’hi posés al capdavant d’una comèdia sense copilot ja era bon senyal. Que Javier Fesser s’hi tornés a posar amb l’humor, un altre. I que el càsting de persones discapacitades defugís les agències i busqués entre més de 600 candidats, venia a confirmar-ho. Els odiadors per sistema de les comèdies espanyoles – amb raó – es quedaran sense arguments. No busca alliçonar, però ho fa, i troba en el grollerisme un art perfectament equilibrat amb el riure. Ideal per veure amb persones.

On veure-la? A Sant Boi, Abrera, Gavà, Sant Andreu, Cornellà i Castelldefels


Noche de juegos, la quota d’humor i guió absurd

El rei de la insistència en el món de la comèdia, Jason Bateman, no sempre encertat en l’elecció dels guions, troba una bona oportunitat per reivindicar-se amb Noche de juegos. Més pretenciosa del que hauria de ser, el film entreté i força somriures interns per passar una estona simple i generar converses posterior amb els amics. Sobretot per l’argument: una nit d’amistats que acaba amb un misteri per assassinat, què faríeu vosaltres? Joves sedegossos d’humor absurd i negre, vagin passant.

On veure-la? A Sant Boi, Abrera, Gavà, Sant Andreu, Cornellà i Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here