Visiteu aquest proper cap de setmana una fira agrícola que no ha perdut els seus orígens.

La Fira de Sant Isidre és la fira que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La propera edició es celebrarà els propers 12 i 13 de maig, però la primera edició va tenir lloc l’any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola.

Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats.

Bona part de la població de la comarca del Baix Llobregat i de la ciutat ja la visiten tot gaudint de l’exposició dels millors productes de la nostra horta, els tallers i tastos de l’espai gastronòmic, el mercat de pagès de la Cooperativa Agrícola, la fira comercial, la mostra d’entitats i la varietat d’activitats familiars que conviden a participar-hi activament. No us la perdeu!

La Fira de Sant Isidre, que enguany arriba a la seva 48a edició, és sens dubte un dels esdeveniments amb més tradició i arrelament a la ciutat!

El recinte firal del Cúbic, el Parc de la Marina i el Pg. de la Marina esdevenen els escenaris on es donen cita la pagesia i el producte local, la restauració, l’activitat econòmica i comercial i les entitats ciutadanes.

L’entrada a la Fira és gratuïta. Per participar en algunes de les activitats cal inscripció prèvia.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here