La 39a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, aparador del comerç i del teixit associatiu local, omplirà els carrers del centre de la ciutat de parades i estands amb productes de tota mena

Com ja és habitual, hi ha diferents espais dedicats a l’artesania i l’art, el comerç local, el sector de l’automoció, les entitats, el mercat de pagès i l’alimentació.

Enguany el contingut de l’estand institucional serà el soterrament. Allà s’oferirà informació sobre el projecte constructiu i sobre el procés participatiu que es durà a terme després de l’estiu per definir la urbanització de la superfície que s’alliberi.

Les roses estaran presents a la Fira. Paraigües amb roses uneixen l’Exposició amb la plaça de la Vila i roses gegants estaran pel recinte de la Fira perquè tothom que vulgui les pugui compartir a les xarxes.

Els comerços i serveis locals ocuparan el nou espai del recinte firal ubicat en el tram del carrer de Laureà Miró comprès entre els carrers de Josep M. de Molina i Creus/Batista.

Com ja és habitual, el passeig Bertrand es destina a l’alimentació i degustació de productes. Enguany comptarà amb una novetat, un espai dedicat a Food Truck. L’espai El Tast, gestionat per l’entitat Posa-me’n un, amplia la Mostra de vins, caves i gastronomia que s’instal·la un any més a l’aparcament del Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar i beure, tot gaudint d’actuacions musicals en directe.

Al tram comprès entre els carrers de Pou de Sant Pere i Josep M. de Molina hi haurà l’espai dedicat a Tendències Street, on comerços santfeliuencs faran demostracions i degustacions dels seus productes.

Les entitats locals estaran situades al carrer de Pi i Margall, entre Vidal i Ribas i el passeig de Bertrand, mentre que la plaça de l’Estació acollirà les colles de la ciutat.

El passeig de Nadal es transformarà en un espai dedicat a l’artesania i a l’art on es podran trobar tota mena de productes fets a mà o tradicionals. A més, trobareu el punt d’informació Turística de Sant Feliu i de la Fira, on es portaran a terme diferents activitats per conèixer la ciutat.

En el carrer Constitució hi haurà les parades dels encants, amb una gran varietat de productes de roba, complements, bijuteria o joguines, entre altres. Finalment, el sector de l’automoció tindrà espai propi al carrer de Vidal i Ribas.

La Fira Verda i el Mercat de Pagès es traslladen aquest any al carrer de Pi i Margall, a l’alçada del passeig de Bertrand. Seran diferents espais que mostraran el compromís del municipi amb el medi ambient, amb exposicions, tallers i assessorament per fer un Sant Feliu més sostenible.

Concurs i ruta d’aparadors

Una de les principals novetats de la Fira d’enguany és el concurs d’aparadors de Sant Feliu amb la rosa com a temàtica. Així, els comerços integraran la rosa en els seus aparadors, amb el format i disseny que considerin adient.

La ciutadania podrà participar en el concurs fent la ruta dels aparadors de les Festes, que seran visibles fins al 14 de maig, i votar el seu aparador favorit a l’àlbum de fotos de Facebook de @debotigues i/o al punt de votació de l’espai Tendències Street (c/ Laureà Miró, 187). El premi serà de 500€ per a l’establiment que aconsegueixi més votacions pels dos sistemes establerts.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here