En aquesta ocasió l’esdeveniment estarà també marcat pel nomenament de la vila com a Ciutat Gegantera 2018

Aquests propers dies 19 i 20 de maig Sant Climent de Llobregat torna a celebrar un dels principals esdeveniments del seu calendari festiu: l’Exposició de Cireres, que enguany arriba a la seva 42a edició.

Com ve succeint al llarg dels darrers anys, l’Exposició tindrà un tema central que, en aquesta ocasió, serà l’elecció del municipi baixllobregatí com a Ciutat Gegantera 2018.

Aniversaris d’entitats

Es dona la circumstància que aquest any els gegants climentons Climent i Roser compleixen el seu 25è aniversari i que, per tant, també el Grup de Geganters i Grallers de Sant Climent arriba al quart de segle.

Aquesta celebració es veu acompanyada pel 30è aniversari de la Coral La Vall, que, un cop més, actuarà durant l’acte d’inauguració de l’Exposició. Pel que fa a l’inici de l’esdeveniment, enguany aquest comptarà amb la presència de la vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó.

La participació tornarà a ser un element fonamental en l’organització de l’Exposició de Cireres. Per tal de fer-la possible es tornarà a comptar amb entitats, pagesos, l’Escola i l’Escola Bressol, la Sala de Lectura Sant Jordi i els veïns i veïnes que hi prendran part com a voluntaris i voluntàries.

Aquest és el programa d’actes:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here