Una exhibició de vehicles clàssics i la primera trobada de foc són dues de les principals novetats

Sant Andreu de la Barca tornarà a sortir al carrer el cap de setmana del 25, 26 i 27 de maig per tornar a gaudir d’una nova edició de la Fira de la Primavera, un punt marcat en vermell al nostre calendari local.

Empreses, comerços, indústries i entitats tenen en aquesta mostra el perfecte aparador per mostrar els seus productes, els seus serveis i la seva feina.

L’avinguda de la Constitució torna a ser l’epicentre d’una fira que incorpora artesans i demostracions d’oficis antics, a més d’espais dedicats a la gastronomia i als productes del camp.

Els assistents tindran l’oportunitat de participar a una master class per aprendre a cuinar productes de proximitat.

El programa de la Fira de la Primavera reserva espai per a activitats adreçades a tots els públics.

Des de les activitats d’animació infantil, com ara les titelles, fins a les exhibicions de ioga o arts marcials.

Una de les novetats d’enguany és la primera trobada de vehicles clàssics, que organitza Motor Club Sant Andreu, o la primera Trobada de Foc, amb la Colla de Diables de Tordera, Diabòlics d’Egara, Diables Maurina de Terrassa, Saltimbankis de Bellvís i Colla de Diables de Diables de Sant Andreu de la Barca.

Tampoc faltaran a la cita les activitats pròpies de la cultura tradicional, com ara els castellers o les sardanes, ni la música, amb una actuació del DJ Beka o amb l’orquestra Girasol.

Els més joves de la ciutat tenen diversió assegurada amb la sisena edició de la Barca After-Naval.

Un mercat de pagès, la Fira de la Tapa o la mostra d’entitats completen l’ampli programa de la Fira de la Primavera, que es pot descarregar al codi QR o consultar a la web de l’Ajuntament. (www.sabarca.cat).

Comprar a la fira té premi

Comprar als estands comercials que participen a la Fira de la Primavera té premi i els clients podran participar al sorteig d’un ipad i vals regal per comprar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB).

La participació en el sorteig es farà amb el tiquet de compra o document justificant de la compra amb segell de l’establiment, amb el nom complet, telèfon del client i correu electrònic. Per poder participar al concurs cal dipositar el tiquet a l’urna que tindrà cada establiment a la carpa de la fira.

El sorteig es farà mitjançant Facebook live de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca el dilluns 28 de maig al matí.

El primer premi és un Ipad que es sortejarà entre les persones que comprin a la fira i hagin clicat m’agrada a la campanya de comunicació a Facebook sobre la 7a Fira de la Primavera de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. El segon premi és un val de 200 euros i el tercer premi un val de 100 euros.

Les compres per bescanviar aquests vals s’hauran de fer a comerços adherits a l’ACSSAB participants a la fira abans del 15 de juny.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here