Torrelles, municipi que conrea molta part del gran volum de cireres consumides al Baix Llobregat, tornarà a acollir la Festa de la Cirera el proper cap de setmana del 2 i 3 de juny. La popular celebració tornarà a comptar amb la tradicional venda de cireres torrellenques i el mercat de productes locals i de proximitat. Així mateix, hi haurà zona de barraques, exposicions, una caminada per l’entorn natural i una nova ruta gastronòmica amb la cirera com a element central dels plats. Com a novetat, petits i grans podran gaudir d’una cinquantena de jocs gegants relacionats també amb la temàtica de les cireres

MERCAT DE LA CIRERA

Les parades de cireres estan ubicades a la plaça Sant Martí. Al Mercat de la Cirera, s’hi poden comprar i provar les diverses i atractives varietats de cireres torrellenques, produïdes per una dotzena de pagesos locals. A més, el mercat s’avança a la festa amb la presència de parades a la plaça Sant Martí els dos caps de setmana previs i posteriors a la Festa de la Cirera (de 10h a 14h).

EXPOSICIÓ DE LA CIRERA

A l’Ateneu Torrellenc trobareu les tradicionals paneres elaborades amb cireres de la temporada i que van a concurs (Millor Presentació –Cirera Argent), i també la mostra de cireres que opten a premi per la seva qualitat (Millor Qualitat – Cirera Or). A més, es pot visitar l’exposició central de la 38a Festa de la Cirera, sota el lema Mercats, un nexe de cultures.

FIRA D’ARTESANIA I PRODUCTES LOCALS

Els firaires i els seus productes gastronòmics i artesanals, procedents de Torrelles de Llobregat i d’arreu de Catalunya, estaran situats al carrer Major. La Festa de la Cirera aposta cada cop més per oferir productes locals i de proximitat per donar-nos a conèixer el que tenim més a prop.

MOSTRA D’ENTITATS I COMERÇOS

Comerços i entitats locals donen a conèixer cada any els seus productes, activitats i projectes amb motiu de la Festa de la Cirera. Enguany trobareu les ja típiques paradetes de canyís i estands distribuïts pel carrer Major i a Cal Joc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here