Activitats a la platja, actes culturals, oferta formativa…

Ja es pot consultar el web Viu l’estiu al Prat, on s’ofereix de manera fàcil i ràpida tota la informació vinculadada a l’estiu a la ciutat.

La platja

L’apartat dedicat a la platja agrupa  totes les dades útils per gaudir al màxim d’aquest espai. La possibilitat de consultar l’estat de l’aparcament i l’estat del mar (a partir de l’activació del servei de Salvament i Socorrisme el 16 de juny) desperten un gran interès ciutadà. Aquest any es podrà consultar també d’una forma pràctica tota la informació sobre el transport públic, els equipaments, els horaris dels serveis i la normativa referent als diversos usos de la platja o les recomanacions per tenir-ne cura.

A més, hi trobareu una agenda amb totes les activitats que es fan al litoral: competicions esportives, jornades de sensibilització vinculades amb la salut o amb el medi ambient, visites a espais singulars com la pineda de Can Camins, el mirador de l’Illa o el Cram, o el cicle de Cinema Lliure a la platja, que aquest any arriba a la tercera edició al Prat.

Cultura a la fresca

Les bones temperatures conviden a viure la cultura als carrers de la ciutat. Per aquest motiu, durant els mesos d’estiu, els carrers, places i parcs es converteixen en l’escenari que acull activitats culturals de diferents àmbits: música, poesia, dansa, teatre, cinema… Al web hi trobareu tota l’agenda d’actes així com les diferents revetlles i festes populars.

Esport al mar i a la sorra

Durant esl mesos d’estiu, les persones més esportistes podran presenciar torneigs com els de Voley Platja o el de Beach Tennis, o diferents regates de vela. Per a qui vulgui practicar activitats nàutiques, el Centre Municipal de Vela organitza diferents cursos de patí català, catamarà, windsurf, paddelsurf, caiac de mar i surf.

Aprendre durant l’estiu

L’oferta formativa d’estiu ofereix un ampli ventall de propostes relacionades amb les arts, la cultura, les tecnologies i el coneixement, per continuar aprenent, desenvolupar les nostres habilitats creatives i passar-ho bé. Les inscripcions començaran l’11 de juny a les 16.30 h i duraran fins al 20 de juny. Es podran fer directament als equipaments culturals o bé a través del web online.elprat.cat

Gastronomia de temporada

Durant els mesos d’estiu podem seguir gaudint d’excel·lents productes de temporada collits al Parc Agrari. El tomàquets i els melons són els protagonistes de la gastronomia local d’estiu. I si teniu ganes de tastar aquests productes de la mà dels xefs locals, a l’apartat Viu la gastronomia hi trobareu els horaris d’estiu del restaurants que formen part de la xarxa El Prat degusta’l.

Concurs d’Instagram #viulestiualprat

El concurs d’Instagram #viulestiualprat recull fotografies divertides, boniques o insòlites, que mostrin com els pratencs i pratenques gaudeixen de l’estiu a la ciutat i de totes les activitats que ofereix. Per participar-hi cal etiquetar les fotografies publicades en aquesta plataforma amb #viulestiualprat. El concurs començarà el 15 de juny i acabarà el 31 d’agost. El veredicte es farà públic el 14 de setembre. Les fotos finalistes i guanyadores s’exposaran al Centre Cívic Jardins de la Pau.

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here