El cap de setmana del 16 i 17 de juny se celebrarà la 7a edició de la Fira del Vi i del Cava de Vallirana amb una programació d’activitats i la presència de diversos estands de productes vinícoles així com de restauració

La fira s’inaugurarà dissabte a la tarda, si bé hi haurà actes vinculats a la cita ja dissabte al matí, o el dijous 14 amb un maridatge empresarial. La fira clourà diumenge al vespre.

Dins de la programació d’activitats de la Fira s’inclouen altres esdeveniments amb entitat pròpia com són el Mercat de Pagès, el Liceu a la Fresca o la marxa nòrdica, i se’n mantenen d’altres ja tradicionals com són la pizza més llarga de Vallirana, el ball del vi i la verema, la trobada de plaques de cava, o els concursos a la millor tapa o la millor fotografia de la Fira.

No hi faltaran tampoc la música, l’animació infantil i els jocs, entre altres activitats. Durant tota la fira hi haurà servei de guarda i tallers infantils a càrrec d’EdCrea.

Aquesta és la programació:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here